Az okos feliratozás

a legkiválóbb tintákat használja

Okos tintarendszer
és a feladathoz 40 év tapasztalatával kifejlesztett,
tökéletesen illeszkedő tinták

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Smart CartridgeTM – Okospatron

A 1860-as feliratozó folyadékrendszerének része egy 1 liter űrtartalmú mikrochippel ellátott Smart CartridgeTM tintapatron, amely kizárólag kompatibilis kellékanyagok használatát teszi lehetővé. A nem megfelelő tinta, illetve nem kompatibilis oldószer használatának megakadályozásával gyakran előforduló kezelői hibák előzhetők meg.

A patronokba a világ vezető gyártója által előállított tintákat és hígítókat töltötték, amelyek szinte bármilyen feladatra alkalmasak üveg, műanyag, fém, olajos, viaszos, nedves felületeken.

A működési költségek csökkentése

A 1860-as az eddigi leggazdaságosabb Videojet feliratozó, használatával akár 20%-os* megtakarítás is elérhető, amely az innovatív kondenzáló és oldószer-visszaforgató rendszereknek köszönhető.

* A Videojet 1000-es sorozat modelljeihez viszonyítva

Tinták széles választéka

A 1860-hoz ajánlott tinták nagy része több speciális tulajdonsággal is rendelkezik, kezdve azoktól, amelyek képesek áthatolni egy vékony párarétegen, kibírják a pasztőrözést, egészen azokig, amelyek különösen jól tapadnak acél, alumínium, üveg, fém vagy/és viaszos felületeken.

Segítünk a megfelelő tinta megválasztásában, az Ön által támasztott felhasználási feltételeknek és követelményeknek megfelelően.

Töltse le a 1860-as tintakatalógusát

„A feliratozó beépített funkciójának köszönhetően figyelmezteti a központi irányítórendszert vagy egy okos-készüléket, amikor a patron kiürül, miközben egy tartalék oldószer-tartály biztosítja a zavartalan működést. Ez azt jelenti, hogy akkor cserélhet patront, amikor az Önnek kényelmes.”

„Nagy sebesség, magas hőmérséklet, fakulásmentesség, oldószereknek való ellenállóság, kopásállóság, áttapadás-mentesség – bármi legyen is az Ön igénye, létezik olyan tinta, amely alkalmas a feladatra.

40 éves tinta-fejlesztési tapasztalatával a Videojet a megfelelő partner lesz az Ön számára a feladatra legmegfelelőbb tinta megválasztásában.”

Tinták a Videojet kiskarakteres feliratozókhoz


További Videojet tinták olyan tulajdonságokkal és előnyökkel rendelkeznek, amelyek speciális feladatokra is alkalmassá teszik őket, mint például:

 • Gyorsan száradó
 • Hevítés hatására színváltó
 • Páralecsapódásnak ellenálló/lúgosan lemosható
 • Oldószereknek/vegyszereknek ellenálló; hőkezelhető
 • Látható/láthatatlan fluoreszkáló, UV fényben olvasható
 • Olajrétegen áthatoló
 • Rugalmas fóliák/műanyagok
 • Hőkezelhető/gőzben kezelhető
 • „Zöld” jelölés
 • Szagtalan
 • MEK-mentes

Szeretne többet tudni a Videojet 1860-as feliratozóhoz elérhető tintákról?

Klikkeljen a 1860-as tinták adatlapjainak megtekintéséhez